Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
Cercetarea proprietăţilor antioxidante ale acidului ascorbic în prezenţa acidului hialuronic |
Zadorojnâi Larisa1 , Zadorojnîi Alexandru2 , Verejan Ana1 , Haritonov Svetlana1 |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Universitatea de Stat din Moldova |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6. |
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-176 |
Investigation of the extraction process of hyaluronic acid from natural sources |
Zadorojnai Larisa1 , Zadorozhny Alexandr2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Moldova State University |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-427 |
Research hyaluronic acid complexation with bioactive metal ions |
Zadorojnai Larisa , Verejan Ana , Haritonov Svetlana , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-429 |