Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
584 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-02 21:45 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2-099(478-25) (1) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181) |
SM ISO690:2012 APOSTOLOVA, Larisa, COVRIC, Zinaida. Toxiinfecțiile alimentare în municipiul Chișinău în etapa actuală. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2019, nr. 4(82), pp. 380-381. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 4(82) / 2019 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.2-099(478-25) | ||||||
Pag. 380-381 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Așadar, măsurile de control și de răspuns privitor la prevenirea toxiinfecțiilor alimentare vor fi axate pe următoarele domenii prioritare: Promovarea modului sănătos de viață. Crearea și implementarea programelor educaționale pentru diferite categorii de populație. Asigurarea populației cu produse alimentare de calitate. Educarea consumatorilor, precum și oferirea informației depline cu privire la produsele fabricate. Influența complexă asupra determinanților legați de apariția și răspândirea toxiinfecțiilor alimentare. Consolidarea rolului sectorului de sănătate în îmbunătățirea calității nutriției și sporirea inofensivității alimentelor. Monitorizarea și evaluarea permanentă a situației epidemi |
||||||
|