Articolul precedent |
Articolul urmator |
551 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8/9 (2) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (302) |
SM ISO690:2012 ГЕОРГИЕВА, Татьяна, КИРОГЛУ, Анна, ДЕЛИ, Мария. К вопросу о способах хранения сырья до переработки на консервных предприятиях. In: Ştiinţă, educaţie, cultură, 10 februarie 2017, Comrat. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2017, Vol.2, pp. 124-126. ISBN 978-9975-83-040-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţă, educaţie, cultură Vol.2, 2017 |
||||||
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură" Comrat, Moldova, 10 februarie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.8/9 | ||||||
Pag. 124-126 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Characteristics of vegetable raw, materials storage technology for the processing industry. Suggestions and recommendations on the efficient storage of raw materials. |
||||||
Cuvinte-cheie freezing, adjustable temperature, humidity, fruits, raw vegetables |
||||||
|