Influența raportului cărnii de ovină și pasăre și a adaosului de șrot de nuci și fibre alimentare asupra indicilor de calitate
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
599 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-07-04 06:35
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
579.67:637.5:663/664 (1)
Microbiologie aplicată (368)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (594)
Producerea și consevarea alimentelor solide (1475)
SM ISO690:2012
GRUMEZA-CLEFOS, Irina. Influența raportului cărnii de ovină și pasăre și a adaosului de șrot de nuci și fibre alimentare asupra indicilor de calitate. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VII, 15 iunie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2018, Ediția 7, Vol.1, pp. 104-109. ISBN 978-9975-108-45-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 7, Vol.1, 2018
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători"
Ediția VII, Chișinău, Moldova, 15 iunie 2018

Influența raportului cărnii de ovină și pasăre și a adaosului de șrot de nuci și fibre alimentare asupra indicilor de calitate

CZU: 579.67:637.5:663/664

Pag. 104-109

Grumeza-Clefos Irina
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 12 iulie 2018