Articolul precedent |
Articolul urmator |
599 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-07-04 06:35 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
579.67:637.5:663/664 (1) |
Microbiologie aplicată (368) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (594) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1475) |
SM ISO690:2012 GRUMEZA-CLEFOS, Irina. Influența raportului cărnii de ovină și pasăre și a adaosului de șrot de nuci și fibre alimentare asupra indicilor de calitate. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VII, 15 iunie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2018, Ediția 7, Vol.1, pp. 104-109. ISBN 978-9975-108-45-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători Ediția 7, Vol.1, 2018 |
||||||
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători" Ediția VII, Chișinău, Moldova, 15 iunie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 579.67:637.5:663/664 | ||||||
Pag. 104-109 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|