Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-16 14:05 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.11:632.1/.4:631.563 (1) |
Cultura fructelor (1456) |
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (994) |
Lucrări agricole (1239) |
![]() COJINA, L., URNEV, V.. Влияние условий хранения на физиологическое
состояние и восприимчивость плодов к загару
. In: Ştiinţa Agricolă, 2012, nr. 1, pp. 22-26. ISSN 1857-0003. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa Agricolă | ||||||
Numărul 1 / 2012 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.11:632.1/.4:631.563 | ||||||
Pag. 22-26 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
This paper investigated the effect of fruits storage in air and controlled atmosphere, combined with postharvest application of ethylene biosynthesis inhibitor (Fitomag®, Russia) and without it, on the intensity of endogenous ethylene biosynthesis, products of its oxidation, phenolic compounds and scald development in the variety Antonovka obyknovennaya of apple fruits. |
||||||
Cuvinte-cheie á- Farnesene, Scald, Storage in air and controlled atmosphere., Ethylene, Fruit, Phenolic compounds |
||||||
|