Articolul precedent |
Articolul urmator |
354 36 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-21 13:40 |
SM ISO690:2012 BOBEICO, Anastasia. Managementul recompenselor în sectorul HoReCa. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.2, pp. 254-257. ISBN 978-9975-45-701-9 (Vol. II). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.2, 2021 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021 | ||||||
|
||||||
Pag. 254-257 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În acest articol sunt examinate abordările conceptuale privind managementul recompenselor în sectorul HoReCa, și anume componentele, formele și metodele contemporane ale salariului, precum și dezvoltarea salariului în Republica Moldova. Actualitatea acestei teme de cercetare rezultă din realitatea economică sumbră cu care se confruntă Republica Moldova în sectorul HoReCa, în special în domeniul remunerării muncii, și nu în ultimul rând impactul Covid19, probleme și soluții. |
||||||
Cuvinte-cheie managementul recompenselor, HORECA, salariu, venit, salariul mediu lunar brut, COVID-19 |
||||||
|