Managementul recompenselor în sectorul HoReCa
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
354 36
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-21 13:40
SM ISO690:2012
BOBEICO, Anastasia. Managementul recompenselor în sectorul HoReCa. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.2, pp. 254-257. ISBN 978-9975-45-701-9 (Vol. II).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2, 2021
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021

Managementul recompenselor în sectorul HoReCa


Pag. 254-257

Bobeico Anastasia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 12 iulie 2021


Rezumat

În acest articol sunt examinate abordările conceptuale privind managementul recompenselor în sectorul HoReCa, și anume componentele, formele și metodele contemporane ale salariului, precum și dezvoltarea salariului în Republica Moldova. Actualitatea acestei teme de cercetare rezultă din realitatea economică sumbră cu care se confruntă Republica Moldova în sectorul HoReCa, în special în domeniul remunerării muncii, și nu în ultimul rând impactul Covid19, probleme și soluții.

Cuvinte-cheie
managementul recompenselor, HORECA, salariu, venit, salariul mediu lunar brut, COVID-19