Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-03 16:51 |
![]() DARJANSCHI, Gina, CEPOIU, N., NICOLAE, D., STANCIU, Iuliana, PETRE, Valeria. Calitatea unor genotipuri de măr obţinute prin mutageneză indusă păstrate în depozit cu ventilaţie mecanică. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 323-326. ISBN 978-9975-946-31-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (1), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 323-326 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
The researches regarding the quality of some apple genotypes obtained by induced mutation were made at 6 genotypes obtained at S.C.D.P. - Voineşti. There were analysed: fruits’ weight and firmness, water content, total dry matter and soluble solids, vitamin C, total acidity and mineral substance content. The results obtained showed that the most important byotip is H3/73, which had the biggest values of the physicals and biochemicals indices. |
||||||
Cuvinte-cheie apple genotypes, Mutation, Fruit, byotip |
||||||
|