Calitatea unor genotipuri de măr obţinute prin mutageneză indusă păstrate în depozit cu ventilaţie mecanică
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
348 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-01-03 16:51
SM ISO690:2012
DARJANSCHI, Gina, CEPOIU, N., NICOLAE, D., STANCIU, Iuliana, PETRE, Valeria. Calitatea unor genotipuri de măr obţinute prin mutageneză indusă păstrate în depozit cu ventilaţie mecanică. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 323-326. ISBN 978-9975-946-31-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (1), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Calitatea unor genotipuri de măr obţinute prin mutageneză indusă păstrate în depozit cu ventilaţie mecanică


Pag. 323-326

Darjanschi Gina, Cepoiu N., Nicolae D., Stanciu Iuliana, Petre Valeria
 
Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Bucureşti
 
 
Disponibil în IBN: 8 iulie 2020


Rezumat

The researches regarding the quality of some apple genotypes obtained by induced mutation were made at 6 genotypes obtained at S.C.D.P. - Voineşti. There were analysed: fruits’ weight and firmness, water content, total dry matter and soluble solids, vitamin C, total acidity and mineral substance content. The results obtained showed that the most important byotip is H3/73, which had the biggest values of the physicals and biochemicals indices.

Cuvinte-cheie
apple genotypes, Mutation, Fruit, byotip