Oportunităţi privind utilizarea Chitosanului şi Chitinei-Glucanului în oenologie
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
464 3
Ultima descărcare din IBN:
2022-06-20 00:16
SM ISO690:2012
NEMŢEANU, Silvia, OBADĂ, Leonora. Oportunităţi privind utilizarea Chitosanului şi Chitinei-Glucanului în oenologie. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2014, nr. 5(53), pp. 33-34. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 5(53) / 2014 / ISSN 1857-3142

Oportunităţi privind utilizarea Chitosanului şi Chitinei-Glucanului în oenologie


Pag. 33-34

Nemţeanu Silvia, Obadă Leonora
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 6 aprilie 2020