Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
709 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-06 10:47 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.66 (26) |
Хлебопекарное производство (хлебопечение). Хлеб. Мучные кондитерские изделия (72) |
SM ISO690:2012 POPEL, Svetlana, DRAGANOVA, Elena, PÎRGARI, Elena, PARŞACOVA, Lidia, CROPOTOVA, Janna, COLESNICENCO, Alexandra, ALBUL (ZÎREANOVA), Elena, VÎCEROVA, Larisa, PUJAILO, Evdochia. Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă . In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2018, nr. 5(77), pp. 31-34. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||
Numărul 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142 | ||
|
||
CZU: 664.66 | ||
Pag. 31-34 | ||
Descarcă PDF | ||
Rezumat | ||
În lucrare s-a argumentat conceptia contemporană privind rolul fibrelor alimentare pentru menținerea și întărirea sănătățiii populației si s-au prezentat normele recomandate de consum diurn al fibrelor alimentare, s-au calculat dozele de introducere a inulinei în mostrele experimentale de chifle . |
||
Cuvinte-cheie fibre alimentare, inulină, normă diurnă, făină fortificat, tehnologie, rețete. |
||
|