Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
665 8
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-06 10:47
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.66 (25)
Baking. Bread. Flour confectionery (72)
SM ISO690:2012
POPEL, Svetlana, DRAGANOVA, Elena, PÎRGARI, Elena, PARŞACOVA, Lidia, CROPOTOVA, Janna, COLESNICENCO, Alexandra, ALBUL (ZÎREANOVA), Elena, VÎCEROVA, Larisa, PUJAILO, Evdochia. Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  . In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2018, nr. 5(77), pp. 31-34. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142

Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  

Buns with inulin for healthy food

CZU: 664.66

Pag. 31-34

Popel Svetlana, Draganova Elena, Pîrgari Elena, Parşacova Lidia, Cropotova Janna, Colesnicenco Alexandra, Albul (Zîreanova) Elena, Vîcerova Larisa, Pujailo Evdochia
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 19 august 2019


Rezumat

În lucrare s-a argumentat conceptia contemporană privind rolul fibrelor alimentare pentru menținerea și întărirea sănătățiii populației si s-au prezentat normele recomandate de consum diurn al fibrelor alimentare, s-au calculat dozele de introducere a inulinei în mostrele experimentale de chifle .

Cuvinte-cheie
fibre alimentare, inulină, normă diurnă, făină fortificat, tehnologie, rețete.