Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
339 17 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-24 21:07 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.2.577.4(478.9) (1) |
Косточковые плодовые культуры, общие вопросы. Prunus, включая Armeniaca, Cerasus, Persica (209) |
SM ISO690:2012 PÎNTEA, Maria. Cercetări privind îmbunătăţirea sortimentului de cais. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2021, nr. 1(85), pp. 4-8. ISSN 1857-3142. DOI: https://doi.org/10.53082/1857-3142.21.85.01 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | |||||||
Numărul 1(85) / 2021 / ISSN 1857-3142 | |||||||
|
|||||||
DOI:https://doi.org/10.53082/1857-3142.21.85.01 | |||||||
CZU: 634.2.577.4(478.9) | |||||||
Pag. 4-8 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
În articol sunt prezentate unele rezultate privind manifestarea particularităților specifice ale sortimentului de cais local și cel introdus în ultimul timp în condițiile pedoclimatice ale Republicii Moldova. Cele mai favorabile caracteristici țin de adaptabilitate, unități „chilling units” înalte, autocompatibilitate, productivitate sustenabilă și calități înalte ale fructelor. |
|||||||
Cuvinte-cheie cais, soiuri, adaptabilitate, productivitate, Republica Moldova, Apricot, varieties, adaptability, Productivity, Republic of Moldova |
|||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Pîntea, M.A.</dc:creator> <dc:date>2021-11-01</dc:date> <dc:description xml:lang='ro'><p>În articol sunt prezentate unele rezultate privind manifestarea particularităților specifice ale sortimentului de cais local și cel introdus în ultimul timp în condițiile pedoclimatice ale Republicii Moldova. Cele mai favorabile caracteristici țin de adaptabilitate, unități „chilling units” înalte, autocompatibilitate, productivitate sustenabilă și calități înalte ale fructelor.</p></dc:description> <dc:description xml:lang='en'><p>In the article there are presented some results of manifestation of specific pecuilirities of local and introduced in the last time apricot assortment within conditions of the Republic of Moldova. Main favourable characteristic there are adaptability, high chilling units, autocompatibility, sustainable productivity and fruit qualities.</p></dc:description> <dc:identifier>10.53082/1857-3142.21.85.01</dc:identifier> <dc:source>Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia 85 (1) 4-8</dc:source> <dc:subject>cais</dc:subject> <dc:subject>soiuri</dc:subject> <dc:subject>adaptabilitate</dc:subject> <dc:subject>productivitate</dc:subject> <dc:subject>Republica Moldova</dc:subject> <dc:subject>Apricot</dc:subject> <dc:subject>varieties</dc:subject> <dc:subject>adaptability</dc:subject> <dc:subject>Productivity</dc:subject> <dc:subject>Republic of Moldova</dc:subject> <dc:title>Cercetări privind îmbunătăţirea sortimentului de cais</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>