Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Google Scholar ID
Teze/Rezumate în culegeri - 4.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 1
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 4
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 2
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 7
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Nontraditional addition in bakery excerpt from plant material |
Lupaşco Andrei , Rotari Elena , Bantea-Zagareanu Valentina , Dodon Adelina , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-519 |
Optimization of grain drying processes under reduce energy consumption |
Dodon Adelina , Lupaşco Andrei , Ţislinscaia Natalia , Rotari Elena |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-521 |
Simulation of the drying process with the optimization of energy |
Ţislinscaia Natalia , Bernic Mircea , Lupaşco Andrei , Răducanu Marcel , Dodon Adelina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-528 |
Microwave drying of soriz group under oscillatory regime |
Lupaşco Andrei , Dikusar Galina , Dodon Adelina , Gatman Olesea |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-638 |
Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji |
Bolohan Livia1 , Tabăra (Gorceag) Maria2 , Dodon Adelina1 , Dicusar Galina1 |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Gradina Botanică (Institut) a AŞM |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.1. 2016. Cahul. ISBN 978-9975-914-90-1. |
Disponibil online 26 March, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-407 |
Aspecte a utilizării spirulinei în industria de cofetărie |
Breahna Nadejda , Sturza Maria , Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-265 |
Microalgele - sursă de pigmenți și fitonutrienți pentru industria alimentară |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Gurev Angela , Dodon Adelina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2020. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-074-9. |
Disponibil online 28 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-77 |
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products |
Gurev Angela , Bantea-Zagareanu Valentina , Dragancea Veronica , Dodon Adelina |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-21. Vizualizări-630 |
Integrarea metodologiei de cercetare în sistemul educațional școlar |
Dodon Adelina |
Liceul Moldo-Finlandez |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-223 |
Compoziții alimentare din făinuri fortificate cu spirulina |
Dodon Adelina1 , Bantea-Zagoreanu Valentina2 |
1 Academia de Ştiinţe a Moldovei, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 9. 2024. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 10 May, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-67 |