IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "microalgae"
Farrottini din făinuri fără gluten cu adaos de microalge și preparate pe bază de spirulină
Bantea-Zagoreanu Valentina, Botnaru Tudorița
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2022. Cahul. ISBN 978-9975-88-104-3.
Disponibil online 20 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-37
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products
Gurev Angela, Bantea-Zagoreanu Valentina, Dragancea Veronica, Dodon Adelina
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-21. Vizualizări-634
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2