IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "Chocolate"
Aditivii alimentari utilizaţi la fabricarea ciocolatei
Tonu Tatiana
Culegere de rezumate științifice ale studenților, rezidenților și tinerilor cercetători
2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3168-4-2.
Disponibil online 3 August, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-456
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Depistarea falsificarii ciocolatei prin substituirea untului de cacao
Bratu Magda, Avram Daniela, Stoica Alexandru
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor
Vol. 16. 2008. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-64-127-2.
Disponibil online 27 May, 2019. Descarcări-48. Vizualizări-682
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2