IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 19 / / 2024  (1 din 1)1    
 2024  (1 din 1)1    
Vol. 191
 2023  (2 din 1)2    
Vol. 18, i111
Vol. 18, i71
 2020  (1 din 1)0    
Vol. 15, nr. 1 (supl.)0
 2019  (1 din 8)1    
Vol. 14, i111
 2018  (2 din 8)2    
Nr. 10(13)1
Nr. 7(13)1
 2017  (1 din 8)1    
Nr. 12(12)1
 2016  (1 din 8)1    
Nr. 7(11)1
 2015  (3 din 8)3    
Vol. 10, i81
Vol. 10, nr. 51
Vol. 10, nr. 31
imagine

pISSN: 1932-6203
Factor de impact CiteScore 2022 - 6
Factor de impact SJR 2022 - 0.885
Factor de impact SNIP 2022 - 1.253
Factor de impact CiteScore 2023 - 6.2
Factor de impact SJR 2023 - 0.839
Factor de impact SNIP 2023 - 1.084

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2015 - 2024
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole1169035711
Volume12264859
Total239551116

Vizualizări   129

Conţinutul numărului de revistă

Strengthening the strategy to sustain optimal iodine status in the Republic of Moldova: Assessing the use of iodized salt in industrially processed foods 0-0

DOI: 10.1371/journal.pone.0289142

Şalaru Ion , Demişcan Daniela , Turcan Lilia