IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  1950
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-05-29 12:05
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 89 / i5 / 2009  (1 din 15)1    
 2009  (1 din 15)1    
Vol. 89, i5 1
imagine

pISSN: 0022-5142
eISSN: 1097-0010
Journal of the Science of Food and Agriculture
Factor de impact CiteScore 2021 - 6.9
Factor de impact SJR 2021 - 0.705
Factor de impact SNIP 2021 - 1.285

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2009 - 2009
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole121111
Volume11188
Total23299

Vizualizări   119Descărcări   8

Conţinutul numărului de revistă

Relation between chemical composition of oak wood used in cooperage and sensory perception of model extracts 765-773

DOI: 10.1002/jsfa.3510

Prida Andrei , Heymann Hildegarde , Balanuţă Anatol , Puech Jean-Louis