Analiza urmelor în sarea de bucătărie prin metoda spectroscopiei atomice emisionale
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
645 39
Ultima descărcare din IBN:
2022-08-23 12:26
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
340.67:543.4 (1)
Auxiliary legal sciences. Forensic psychology. Forensic chemistry. Forensic medicine (167)
Spectral analysis methods. Optical analysis methods (68)
SM ISO690:2012
EVTODIEV, Silvia, STRUC, Margarita. Analiza urmelor în sarea de bucătărie prin metoda spectroscopiei atomice emisionale. In: Revista ştiinţifico-practică ”Info-Med” , 2017, nr. 1(29), pp. 143-148. ISSN 1810-3936.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista ştiinţifico-practică ”Info-Med”
Numărul 1(29) / 2017 / ISSN 1810-3936

Analiza urmelor în sarea de bucătărie prin metoda spectroscopiei atomice emisionale

Analysis of traces in kitchen salt with atomic emission spectroscopy method

CZU: 340.67:543.4

Pag. 143-148

Evtodiev Silvia1, Struc Margarita2
 
1 Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene „Constantin Stere”,
2 Liceul Teoretic „M. Lomonosov“, Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 30 iunie 2018


Rezumat

By atomic emission spectroscopy method was investigated emission spectra of salt by electric arc. In the limit of sensitivity assay, along with the analytical lines of Na atoms, were identified spectral lines of potassium atoms. Basic analytical lines of atoms are interpreted with the traces of K atoms as electronic transitions between spectral nature termiant doublet and singlet.