Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
751 17 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-12 21:29 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.68:579.67 (1) |
Baking. Bread. Flour confectionery (72) |
Applied microbiology (376) |
SM ISO690:2012 ROŞCA, Ilie, RUBŢOV, Svetlana, SANDULACHI, Luiza, CIOBANU, Corina. Produse de patiserie fucționale cu adaos de pulbere de măceșe. In: Meridian Ingineresc, 2018, nr. 1, pp. 85-88. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 1 / 2018 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
CZU: 664.68:579.67 | ||||||
Pag. 85-88 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrare sunt prezentate cercetările privind optimizarea termenului de păstrare a produselor de patiserie (biscuiți, turte dulci, mafine ) fabricate cu adaos de pulbere de măceșe (0,5-1,5% față de masa făinii). Se analizează impactul complexului de substanțe biologic active asupra proprietăților organoleptice, microbiologice, a gradului de oxidare a complexului lipidic și activității antioxidante a produselor în condițiile digestiei gastric-intestinale in vitro. |
||||||
|