Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-03 22:19 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.11:631.542 (14) |
Fruit growing (1454) |
Agricultural operations (1239) |
![]() BALAN, Petru, BÎLICI, Inna, TALPALARU, Dumitru. Productivitatea și calitatea fructelor de măr în funcție de sistema de tăiere. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective, Ed. 1, 11-12 noiembrie 2022, Chisinau. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2023, pp. 76-77. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective 2023 | |||||||
Simpozionul "Sectorul agroalimentar – realizări și perspective" 1, Chisinau, Moldova, 11-12 noiembrie 2022 | |||||||
|
|||||||
CZU: 634.11:631.542 | |||||||
Pag. 76-77 | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Rezumat | |||||||
The researches were carried out in the apple orchard of CAP "Spica-N-Agro" in Oniţcani commune, Criuleni district. The orchard was planted in 2009 with Gala Delicious, Golden Delicious and Granny Smith apple varieties, grafted onto the low-vigor M9 rootstock. The trees are driven in the form of a thin improved spindle and planted at a distance of 3.5 x 1 m (2857 trees/ha) in the north-south direction. During the research, the maintenance and phytosanitary protection works of the trees, provided for in the technology of super-intensive apple culture, were applied in the orchard. |
|||||||
Cuvinte-cheie Apple, cutting, Productivity, Măr, tăiere, productivitate |
|||||||
|