Studiul posibilităților de soluționare constructivă a ambalajelor inteligente pentru produsele de patiserie
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
263 8
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-14 11:17
SM ISO690:2012
CAZAC-SCOBIOALA, Viorica, CALCATINGE, Constantin. Studiul posibilităților de soluționare constructivă a ambalajelor inteligente pentru produsele de patiserie. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Vol.2, pp. 131-135. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2, 2017
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017

Studiul posibilităților de soluționare constructivă a ambalajelor inteligente pentru produsele de patiserie


Pag. 131-135

Cazac-Scobioala Viorica, Calcatinge Constantin
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2022


Rezumat

Lucrarea prezintă rezultatele studiului privind analiza posibilităților de soluționare constructivă a ambalajelor inteligente pentru produsele de patiserie ce pot oferi numeroase informații audio sau vizuale privind produsul în sine, dar nu numai atât. În condițiile în care s-a apelat la tehnologii de imprimare magnetică, producătorii își pot afișa pe ambalaj spoturi publicitare adresate consumatorilor sau orice altă informație. Deosebit de utile s-au dovedit a fi informații precum modul de gătire a produsului, conținutul sau nutritiv protejând produsul împotriva elementelor de alterare cum ar fi apă, emisiile, microorganismele, praful, deteriorările mecanice etc.

Cuvinte-cheie
ambalaje inteligente, utilizatori, soluţii, informaţii