Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-14 11:17 |
![]() CAZAC-SCOBIOALA, Viorica, CALCATINGE, Constantin. Studiul posibilităților de soluționare constructivă a ambalajelor inteligente pentru produsele de patiserie. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Vol.2, pp. 131-135. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor Vol.2, 2017 |
||||||
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor" Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017 | ||||||
|
||||||
Pag. 131-135 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Lucrarea prezintă rezultatele studiului privind analiza posibilităților de soluționare constructivă a ambalajelor inteligente pentru produsele de patiserie ce pot oferi numeroase informații audio sau vizuale privind produsul în sine, dar nu numai atât. În condițiile în care s-a apelat la tehnologii de imprimare magnetică, producătorii își pot afișa pe ambalaj spoturi publicitare adresate consumatorilor sau orice altă informație. Deosebit de utile s-au dovedit a fi informații precum modul de gătire a produsului, conținutul sau nutritiv protejând produsul împotriva elementelor de alterare cum ar fi apă, emisiile, microorganismele, praful, deteriorările mecanice etc. |
||||||
Cuvinte-cheie ambalaje inteligente, utilizatori, soluţii, informaţii |
||||||
|