Articolul precedent |
Articolul urmator |
358 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.3:637.345 (1) |
Drinks. Curative drinks. Medicinal waters. Liquid diet (25) |
Produce of domestic (farmyard) animals and game (306) |
SM ISO690:2012 BOLOHAN, Beatrice, NICOARĂ, Andreea, COŞCODAN, Diana. Prepararea băuturii cu conținut de probiotice pentru persoane cu intoleranță la lactoză. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă: . Tânărul cercetător , Ed. 9, 19-20 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2022, Ediția 9, Vol.3, pp. 52-54. ISBN 978-9975-76-389-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 9, Vol.3, 2022 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 9, Chişinău, Moldova, 19-20 martie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.3:637.345 | ||||||
Pag. 52-54 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|