Prepararea băuturii cu conținut de probiotice pentru persoane cu intoleranță la lactoză
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
358 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.3:637.345 (1)
Drinks. Curative drinks. Medicinal waters. Liquid diet (25)
Produce of domestic (farmyard) animals and game (306)
SM ISO690:2012
BOLOHAN, Beatrice, NICOARĂ, Andreea, COŞCODAN, Diana. Prepararea băuturii cu conținut de probiotice pentru persoane cu intoleranță la lactoză. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă: . Tânărul cercetător , Ed. 9, 19-20 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2022, Ediția 9, Vol.3, pp. 52-54. ISBN 978-9975-76-389-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 9, Vol.3, 2022
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
9, Chişinău, Moldova, 19-20 martie 2022

Prepararea băuturii cu conținut de probiotice pentru persoane cu intoleranță la lactoză

Preparation of probiotic beverage for lactose intolerants

CZU: 613.3:637.345

Pag. 52-54

Bolohan Beatrice12, Nicoară Andreea12, Coşcodan Diana12
 
1 Liceul Teoretic Republican „Aristotel”, Chișinău,
2 Universitatea de Stat din Tiraspol
 
 
Disponibil în IBN: 3 mai 2022