Articolul precedent |
Articolul urmator |
375 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-04-25 15:11 |
SM ISO690:2012 MUSTEAŢĂ, Grigore, GHERCIU, Lidia, BALANUŢĂ, Anatol, COLUN, Cristina, POPOV, Vladimir, CĂLDARE, Constantin. Impactul originei lemnului de stejar asupra indicilor specifici ai vinului roşu. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 188-193. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
||||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 188-193 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In the present work we studied the evolution of polyphenolic compound of Merlot red wine in addition of French, American and Romanian oak chips. We found that Romanian and French chips use allow to stabilize the best dyes, but American chips use enhances flavor. |
||||||
Cuvinte-cheie Red wine, oak, polyphenolic complex |
||||||
|