IBN
  



  













    
  


  
Close

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "bakery industry"
Rational approaches to the traceability of raw materials and products of meat, dairy and bakery industries
Verbiţkii Serghei, Kuts Oleksandr, Kozachenko Olha, Pațera Natalia
Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică
Ediția 12, Vol. I. 2024. Bălți. ISBN 978-9975-50-318-1.
Disponibil online 8 May, 2024. Descarcări-10. Vizualizări-104
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отраслевые особенности развития рыночных отношений в АПК
Samoilik Iu.
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2016. Комрат. ISBN 978-9975-83-011-9; 9975-83-012-6.
Disponibil online 7 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-269
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2