Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "bakery industry"
Rational approaches to the traceability of raw materials and products of meat, dairy and bakery industries |
Verbiţkii Serghei, Kuts Oleksandr, Kozachenko Olha, Pațera Natalia |
Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică |
Ediția 12, Vol. I. 2024. Bălți. ISBN 978-9975-50-318-1. |
Disponibil online 8 May, 2024. Descarcări-10. Vizualizări-104 |
Отраслевые особенности развития рыночных отношений в АПК |
Samoilik Iu. |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2016. Комрат. ISBN 978-9975-83-011-9; 9975-83-012-6. |
Disponibil online 7 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-269 |
1-2 of 2