IBN
Close
Botnaru Tudorița
Cuvinte-cheie (10): sorize (1), gluten-free (1), orez (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2022 - 1

Farrottini din făinuri fără gluten cu adaos de microalge și preparate pe bază de spirulină
Bantea-Zagoreanu Valentina , Botnaru Tudorița
Universitatea Tehnică a Moldovei
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2022. Cahul. ISBN 978-9975-88-104-3.
Disponibil online 20 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-37
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1