Rational approaches to the traceability of raw materials and products of meat, dairy and bakery industries |
Verbytskyi Sergii , Kuts Oleksandr , Kozachenko Olha , Patsera Nataliia |
Traditie şi inovare în cercetarea ştiinţifică |
Ediția 12, Vol. I. 2024. Bălți. Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi. 121-127. |
Disponibil online 8 May, 2024. Descarcări-10. Vizualizări-104 |
Technological and economic feasibility of profound processing of slaughter poultry |
Patsera Nataliia , Kuts Oleksandr , Verbytskyi Sergii |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 361-365. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-28. Vizualizări-346 |
Cooked products of poultry combs and substantiation of their shelf live capacity |
Patsera Nataliia , Voytsekhivska Liubov , Verbytskyi Sergii |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. Tehnica-UTM. 163-163. |
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-150 |