Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
569 2
Ultima descărcare din IBN:
2022-02-21 15:20
SM ISO690:2012
RUMEUS, Iurii, MELENCIUC, Mihail, GHENDOV-MOŞANU, Aliona. Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, 2012, nr. 8, pp. 175-177. ISSN 1875-2170.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul
Numărul 8 / 2012 / ISSN 1875-2170

Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina de
porumb.


Pag. 175-177

Rumeus Iurii1, Melenciuc Mihail2, Ghendov-Moşanu Aliona2
 
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 25 martie 2020


Rezumat

This study is devoted to the development of production technology of protein-free bakery products using corn flour, for people suffering from chronic kidney diseases and gluten enterapathy.

Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Rumeus, I.</dc:creator>
<dc:creator>Melenciuc, M.P.</dc:creator>
<dc:creator>Ghendov-Moşanu, A.A.</dc:creator>
<dc:date>2012-12-27</dc:date>
<dc:description xml:lang='en'><p>This study is devoted to the development of production technology of protein-free bakery products using corn flour, for people suffering from chronic kidney diseases and gluten enterapathy.</p></dc:description>
<dc:source>Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul  (8) 175-177</dc:source>
<dc:title>Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>