Articolul precedent |
Articolul urmator |
763 11 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-28 01:45 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.224 (3) |
Виноделие. Энология. Виноградные вина (449) |
SM ISO690:2012 . Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 391-394. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.224 | ||||||
Pag. 391-394 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The results of studies on the development and establishment of optimum process conditions in the processing of maceration White Muscat grape, and the impact of cold maceration on the content of terpenes compounds in dry wines made from white Muscat grapes. |
||||||
Cuvinte-cheie variety, grapes, processing, Must, flavor, maceration, time, temperature, Terpenes, aldehydes |
||||||
|
DataCite XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'> <creators> <creator> <creatorName>Лука, .</creatorName> <affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Таран, ..</creatorName> <affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Таран , ..</creatorName> <affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Пономарева, ..</creatorName> <affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Солдатенко, ..</creatorName> <affiliation>Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, Moldova, Republica</affiliation> </creator> </creators> <titles> <title xml:lang='ro'>Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb</title> </titles> <publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher> <publicationYear>2013</publicationYear> <relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISBN' relationType='IsPartOf'> 978-9975-64-248-4</relatedIdentifier> <subjects> <subject>variety</subject> <subject>grapes</subject> <subject>processing</subject> <subject>Must</subject> <subject>flavor</subject> <subject>maceration</subject> <subject>time</subject> <subject>temperature</subject> <subject>Terpenes</subject> <subject>aldehydes</subject> <subject schemeURI='http://udcdata.info/' subjectScheme='UDC'>663.224</subject> </subjects> <dates> <date dateType='Issued'>2013</date> </dates> <resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Conference Paper</resourceType> <descriptions> <description xml:lang='en' descriptionType='Abstract'><p>The results of studies on the development and establishment of optimum process conditions in the processing of maceration White Muscat grape, and the impact of cold maceration on the content of terpenes compounds in dry wines made from white Muscat grapes.</p></description> </descriptions> <formats> <format>application/pdf</format> </formats> </resource>