Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-10(10) pentru cuvîntul-cheie "Must"
Wine production from local varieties of grapes in microwinery conditions |
Codrean (Sclifos) Aliona, Covaci Ecaterina, Stratan Alexandra |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2019 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 8 May, 2019. Descarcări-16. Vizualizări-767 |
Utilizarea Chitosanului la limpezirea musturilor |
Nemţeanu Silvia |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(56) / 2015 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 15 April, 2020. Descarcări-17. Vizualizări-554 |
The contain of organic acid is one of naturility indice in dry wines |
Cohanovscaia Stella |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-350 |
The analyze of mineral composition in the grapes and wines |
Balanuţă Anatol, Cohanovscaia Stella |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-371 |
Reduction of the impact of gray rot of cabernet-sauvignon and pinot gris grapes on the fermenting must with the help of active carbon AC-C |
Scutaru Iurie, Codrean (Sclifos) Aliona, Arhip Vasile |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-401 |
The impact of the various technogical prosesses on the phenolic complex of red wines |
Leșanu Alexandra, Codrean (Sclifos) Aliona, Scutaru Iurie, Zgardan Dan |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-845 |
Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb |
Luca Vasile, Taran Nicolae, Taran Marina, Ponomariova Irina, Soldatenco Eugenia |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4. |
Disponibil online 11 June, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-767 |
Studiul comparativ al utilizării chitosanului la limpezirea mustului cu substanțele de cleire tradiționale |
Nemţeanu Silvia |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 1(68) / 2023 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 7 June, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-243 |
Testarea unor tehnologii de producere a sucului roșu de struguri |
Griza Ina, Vacarciuc Liviu |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 20 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-302 |
Влияние ЭМ-агро на содержание органических кислот и качественные показатели сусла и виноматериалов |
Kovana Elena, Tarasova Viktoria, Muliukina Nina |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 2 / 2018 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 3 February, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-719 |
1-10 of 10