Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
720 11
Ultima descărcare din IBN:
2023-05-28 01:45
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.224 (3)
Виноделие. Энология. Виноградные вина (442)
SM ISO690:2012
LUCA, Vasile, TARAN, Nicolae, TARAN, Marina, PONOMARIOVA, Irina, SOLDATENCO, Eugenia. Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 391-394. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb

CZU: 663.224

Pag. 391-394

Luca Vasile, Taran Nicolae, Taran Marina, Ponomariova Irina, Soldatenco Eugenia
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 11 iunie 2019


Rezumat

The results of studies on the development and establishment of optimum process conditions in the processing of maceration White Muscat grape, and the impact of cold maceration on the content of terpenes compounds in dry wines made from white Muscat grapes.

Cuvinte-cheie
variety, grapes, processing, Must, flavor, maceration, time, temperature, Terpenes, aldehydes