Articolul precedent |
Articolul urmator |
720 11 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-28 01:45 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.224 (3) |
Виноделие. Энология. Виноградные вина (442) |
SM ISO690:2012 LUCA, Vasile, TARAN, Nicolae, TARAN, Marina, PONOMARIOVA, Irina, SOLDATENCO, Eugenia. Influenţa regimurilor de macerare asupra conţinutului de substanţe terpenice în vinurile seci din muscat alb. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 391-394. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.224 | ||||||
Pag. 391-394 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The results of studies on the development and establishment of optimum process conditions in the processing of maceration White Muscat grape, and the impact of cold maceration on the content of terpenes compounds in dry wines made from white Muscat grapes. |
||||||
Cuvinte-cheie variety, grapes, processing, Must, flavor, maceration, time, temperature, Terpenes, aldehydes |
||||||
|