Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
793 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-05 15:55 |
SM ISO690:2012 SADOVNIC, Daniela. Stabilizarea capacităţii antioxidante a extractelor din microalga Porphyridium Cruentum prin aplicarea preparatelor de origine vegetală. In: Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii, 2012, nr. 2(317), pp. 141-148. ISSN 1857-064X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii | |||||||
Numărul 2(317) / 2012 / ISSN 1857-064X | |||||||
|
|||||||
Pag. 141-148 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
În articol sunt prezentate rezultatele studiului de stabilire a posibilităţii utilizării suplimentelor polifenolice din seminţe de struguri, soi Cabernet, în calitate de agenţi protectori (stabilizatori) ai activităţii antioxidante a extractelor din microalga roşie Porphyridium cruentum. A fost determinat că preparatele etanolice de 55, 65 şi 96%, obţinute din seminţe de struguri, în concentraţii mici, au capacitatea de stabilizare a antioxidanţilor obţinuţi din biomasa de Porphyridium. |
|||||||
Cuvinte-cheie Porphyridium - seminţe de struguri – antioxidanţi - stabilizator |
|||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Sadovnic, D.C.</dc:creator> <dc:date>2012-04-02</dc:date> <dc:description xml:lang='ro'>În articol sunt prezentate rezultatele studiului de stabilire a posibilităţii utilizării suplimentelor polifenolice din seminţe de struguri, soi Cabernet, în calitate de agenţi protectori (stabilizatori) ai activităţii antioxidante a extractelor din microalga roşie Porphyridium cruentum. A fost determinat că preparatele etanolice de 55, 65 şi 96%, obţinute din seminţe de struguri, în concentraţii mici, au capacitatea de stabilizare a antioxidanţilor obţinuţi din biomasa de Porphyridium. </dc:description> <dc:source>Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii 317 (2) 141-148</dc:source> <dc:subject>Porphyridium - seminţe de struguri – antioxidanţi - stabilizator</dc:subject> <dc:title>Stabilizarea capacităţii antioxidante a extractelor din microalga Porphyridium Cruentum prin aplicarea preparatelor de origine vegetală</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>