Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
797 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-05 15:55 |
SM ISO690:2012 SADOVNIC, Daniela. Stabilizarea capacităţii antioxidante a extractelor din microalga Porphyridium Cruentum prin aplicarea preparatelor de origine vegetală. In: Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii, 2012, nr. 2(317), pp. 141-148. ISSN 1857-064X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii | |||||||
Numărul 2(317) / 2012 / ISSN 1857-064X | |||||||
|
|||||||
Pag. 141-148 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
În articol sunt prezentate rezultatele studiului de stabilire a posibilităţii utilizării suplimentelor polifenolice din seminţe de struguri, soi Cabernet, în calitate de agenţi protectori (stabilizatori) ai activităţii antioxidante a extractelor din microalga roşie Porphyridium cruentum. A fost determinat că preparatele etanolice de 55, 65 şi 96%, obţinute din seminţe de struguri, în concentraţii mici, au capacitatea de stabilizare a antioxidanţilor obţinuţi din biomasa de Porphyridium. |
|||||||
Cuvinte-cheie Porphyridium - seminţe de struguri – antioxidanţi - stabilizator |
|||||||
|
DataCite XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'> <creators> <creator> <creatorName>Sadovnic, D.C.</creatorName> <affiliation>Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM, Moldova, Republica</affiliation> </creator> </creators> <titles> <title xml:lang='ro'>Stabilizarea capacităţii antioxidante a extractelor din microalga Porphyridium Cruentum prin aplicarea preparatelor de origine vegetală</title> </titles> <publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher> <publicationYear>2012</publicationYear> <relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISSN' relationType='IsPartOf'>1857-064X</relatedIdentifier> <subjects> <subject>Porphyridium - seminţe de struguri – antioxidanţi - stabilizator</subject> </subjects> <dates> <date dateType='Issued'>2012-04-02</date> </dates> <resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Journal article</resourceType> <descriptions> <description xml:lang='ro' descriptionType='Abstract'>În articol sunt prezentate rezultatele studiului de stabilire a posibilităţii utilizării suplimentelor polifenolice din seminţe de struguri, soi Cabernet, în calitate de agenţi protectori (stabilizatori) ai activităţii antioxidante a extractelor din microalga roşie Porphyridium cruentum. A fost determinat că preparatele etanolice de 55, 65 şi 96%, obţinute din seminţe de struguri, în concentraţii mici, au capacitatea de stabilizare a antioxidanţilor obţinuţi din biomasa de Porphyridium. </description> </descriptions> <formats> <format>application/pdf</format> </formats> </resource>