Sporirea eficienţei energetice în brutării
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
7 0
SM ISO690:2012
CHELMENCIUC, Corina, GUŢU-CHETRUŞCA, Corina. Sporirea eficienţei energetice în brutării. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. 1, 8-10 decembrie 2011, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Editura UTM, 2011, Vol.1, pp. 320-323. ISBN 978-9975-45-208-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.1, 2011
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor"
1, Chișinău, Moldova, 8-10 decembrie 2011

Sporirea eficienţei energetice în brutării


Pag. 320-323

Chelmenciuc Corina, Guţu-Chetruşca Corina
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 4 iunie 2024


Rezumat

Lucrarea dată reprezintă o analiză a posibilităţilor de majorare a eficienţei energetice în procesul de coacere a pâinii. Se evidenţiază procesele energointensive din care este compus procedeul de coacere a pâinii, măsurile de sporire a eficienţei energetice cât şi posibilele economii de energii care pot fi obţinute în urma implementării acestor măsuri.

Cuvinte-cheie
eficienţa energetică, consum de energie, Proces tehnologic, economie de energie