Articolul precedent |
Articolul urmator |
7 0 |
SM ISO690:2012 CHELMENCIUC, Corina, GUŢU-CHETRUŞCA, Corina. Sporirea eficienţei energetice în brutării. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. 1, 8-10 decembrie 2011, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Editura UTM, 2011, Vol.1, pp. 320-323. ISBN 978-9975-45-208-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor Vol.1, 2011 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor" 1, Chișinău, Moldova, 8-10 decembrie 2011 | ||||||
|
||||||
Pag. 320-323 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Lucrarea dată reprezintă o analiză a posibilităţilor de majorare a eficienţei energetice în procesul de coacere a pâinii. Se evidenţiază procesele energointensive din care este compus procedeul de coacere a pâinii, măsurile de sporire a eficienţei energetice cât şi posibilele economii de energii care pot fi obţinute în urma implementării acestor măsuri. |
||||||
Cuvinte-cheie eficienţa energetică, consum de energie, Proces tehnologic, economie de energie |
||||||
|