Studiul utilajului pentru fierberea colirului pentru divin
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
162 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-30 11:20
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.241 (3)
Виноделие. Энология. Виноградные вина (449)
SM ISO690:2012
DORONINA, Olga. Studiul utilajului pentru fierberea colirului pentru divin. In: Interuniversitaria, Ed. 19, 4 mai 2023, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2023, Ediția 19, Vol.2, pp. 119-124. ISBN 978-9975-50-303-7..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 19, Vol.2, 2023
Conferința "Interuniversitaria"
19, Bălți, Moldova, 4 mai 2023

Studiul utilajului pentru fierberea colirului pentru divin

CZU: 663.241

Pag. 119-124

Doronina Olga
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 21 august 2023


Rezumat

This article underlines that the technology for preparing hard drinks, especially cognac, requires a permanent modernization. An important machine is the one for producing the color for cognac, as it gives the drink a visual appearance that meets all standards. The structure of the installation can be modified by changing the actuation mechanism and by changing the insulation layer, from mineral wool to basalt wool. These changes lead to an increase in the economic and technological efficiency of the production process and, thus, increase the company's profit.

Cuvinte-cheie
technology, hard drinks, cognac, modernization, color, bazalt wool