Articolul precedent |
Articolul urmator |
148 0 |
SM ISO690:2012 CARABULEA, Boris, MOTRIUC, Svetlana, CARABULEA, Vera. Extragerea colorantului roşu prin metoda enzimatică. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor, Ed. Vol.2, 15-23 noiembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 73-76. ISBN 978-9975-45-312-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor" Vol.2, Chișinău, Moldova, 15-23 noiembrie 2013 | ||||||
|
||||||
Pag. 73-76 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrarea dată sunt prezentate rezultatele cercetărilor privind extragerea colorantului de betaină din sfecla roşie cu utilizarea enzimelor cu acţiune celolitică şi amilolitică. Sunt prezentate date privind pierderile de masă a materiei prime şi pierderilor de coloranţi (betaine) în procesul tehnologic de prelucrare. |
||||||
Cuvinte-cheie sfeclă, extragere, coloranti, , betaină, temperatură, Enzime, schema tehnologică, tehnologie, curăţare, fază lichidă, fază solidă |
||||||
|