Valorificarea deșeurilor din vinificație
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
869 106
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-15 09:26
SM ISO690:2012
BALAN, Mihail, BALAN, Mihail, VIŞANU, Vitali. Valorificarea deșeurilor din vinificație. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.1, pp. 519-522. ISBN 978-9975-45-633-3 (Vol. I).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2020
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020

Valorificarea deșeurilor din vinificație


Pag. 519-522

Balan Mihail, Balan Mihail, Vişanu Vitali
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 24 iunie 2020


Rezumat

Tehnologia vinului reprezintă un process destul de costisitor deoarece se foloseşte doar 70% din materia primă, 30% fiind pierderile, numite deşeuri sau produse secundare. Din industria vinului rezultă o serie de subproduse, cum ar fi:ciorchinii, tescovina, semințe, drojdiile, sedimentele, borhotul.

Cuvinte-cheie
seminţe, struguri, extracţie, condiționare, presare

DataCite XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'>
<creators>
<creator>
<creatorName>Balan, M.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Balan, M.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Vişanu, V.V.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
</creators>
<titles>
<title xml:lang='ro'>Valorificarea deșeurilor din vinificație</title>
</titles>
<publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher>
<publicationYear>2020</publicationYear>
<relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISBN' relationType='IsPartOf'>978-9975-45-632-6</relatedIdentifier>
<subjects>
<subject>seminţe</subject>
<subject>struguri</subject>
<subject>extracţie</subject>
<subject>condiționare</subject>
<subject>presare</subject>
</subjects>
<dates>
<date dateType='Issued'>2020</date>
</dates>
<resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Conference Paper</resourceType>
<descriptions>
<description xml:lang='ro' descriptionType='Abstract'><p>Tehnologia vinului reprezintă un process destul de costisitor deoarece se foloseşte doar 70% din materia primă, 30% fiind pierderile, numite deşeuri sau produse secundare. Din industria vinului rezultă o serie de subproduse, cum ar fi:ciorchinii, tescovina, semințe, drojdiile, sedimentele, borhotul.</p></description>
</descriptions>
<formats>
<format>application/pdf</format>
</formats>
</resource>