IBN
  



  














    
  


    
Закрыть

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "cow's milk"
Analysis of the physical properties of fruit yogurt
Cușmenco Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-200
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The quality indices of yaghurt manufactured with cow milk and goat milk
Bulgaru Viorica, Botezat Olga
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-625
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul proprietăţilor tehnologice a laptelui materie primă pentru fabricarea brânzei telemea
Chiţanu Ana
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-438
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3