Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "cow's milk"
Analysis of the physical properties of fruit yogurt |
Cușmenco Tatiana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-200 |
The quality indices of yaghurt manufactured with cow milk and goat milk |
Bulgaru Viorica, Botezat Olga |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-625 |
Studiul proprietăţilor tehnologice a laptelui materie primă pentru fabricarea brânzei telemea |
Chiţanu Ana |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-438 |
1-3 of 3