Rumeus Iurii
Publicaţii la conferinţe din RM - 9, Descărcări - 143, Vizualizări - 3635
The use of beetroot and spinach food powders to obtain bread with multicolored core |
Stavila Cristian , Rumeus Iurii |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 34-34. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-275 |
Metoda de realizare la distanța a lucrărilor practice la microbiologia produselor alimentare |
Rumeus Iurii |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2020. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 105-111. |
Disponibil online 25 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-30 |
Particularitățile tehnologiei de fabricare a chiflelor de tip ― cornișorii din aluat congelat |
Rumeus Iurii , Balan Mihaela , Rotaru Vitalia |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.1. 2018. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 369-376. |
Disponibil online 24 October, 2018. Descarcări-26. Vizualizări-623 |
Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie |
Rumeus Iurii |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.1. 2017. Cahul. Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul. 311-317. |
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-36. Vizualizări-577 |
Prevenirea apariției bolii întinderii în produsele de panificație prin utilizarea propionatului de calciu |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2017. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 124-131. |
Disponibil online 22 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-377 |
The influence of the classical cooling process on the occurrence of the rope spoilage in bread |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 82-87. |
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-605 |
Inovații – ca factor al sporirii calității produselor de Panificație |
Rumeus Iurii , Turtoi Maria |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 263-267. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-22. Vizualizări-264 |
Studiul efectelor pozitive şi negative asupra sănătăţii omului în urma consumului produselor de panificaţie fabricate pe baza drojdiilor s. Cerevisiae |
Rumeus Iurii , Russu Mihail , Berbec Gabriela , Melenciuc Mihail |
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice |
Volumul II. 2012. Cahul. Tipografia "Centrografic" SRL. 221-225. |
Disponibil online 24 March, 2021. Descarcări-30. Vizualizări-332 |
Использование кукурузы в качестве основы в технологии производства диетических хлебобулочных изделий |
Гендов-Мошану Алена , Boiştean Olga , Rumeus Iurii |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 24 (1). 2010. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 297-304. |
Disponibil online 12 January, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-552 |