Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
557 35
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-18 15:03
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.663 (3)
Хлебопекарное производство (хлебопечение). Хлеб. Мучные кондитерские изделия (72)
SM ISO690:2012
RUMEUS, Iurii. Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației, 7 iunie 2017, Cahul. Cahul: Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul, 2017, Vol.1, pp. 311-317. ISBN 978-9975-88-007-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.1, 2017
Conferința "Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației"
Cahul, Moldova, 7 iunie 2017

Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie

CZU: 664.663

Pag. 311-317

Rumeus Iurii
 
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
 
 
Disponibil în IBN: 27 decembrie 2017


Rezumat

Bread is the food that is consumed daily, thus currently are tendencies to increase the biological value of these products. The following research was aimed to obtain a new product - bread with high biological value, which is rich in food fiber and biologically active substances, and is intended for people suffering from obesity and deficiencies in vitamins, micro and macro elements, and the other disturbances of the human organism. It was studied the possibility of using of grape seed flour for the fortification of the bakery products.