IBN
Закрыть
Znacek Rafaela
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2019 - 1

Changes in consumer properties of new grain crispbreads based on spelt during storage
Mardar Maryna1 , Znachek Rafaela1 , Macari Artur2
1 Odessa National Academy of Food Technologies,
2 Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 26, Nr. 1 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 8 May, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-719
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1