Articolul precedent |
Articolul urmator |
702 30 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-19 21:53 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.221 (21) |
Wine. Winemaking. Oenology (444) |
SM ISO690:2012 COLIBABA, Lucia-Cintia, COTEA, Valeriu, BURUEANA, S., NICULAUA, Marius, NECHITA, B.. Studiul influentei tehnologiei de vinificatie asupra profilului senzorial al vinurilor de Tamaioasa Romaneasca. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 449-452. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.221 | ||||||
Pag. 449-452 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This article analyses from a sensorial point of view the wines obtained from Tămâioasă românească of Cotnari vineyard, after a closed tasting. To this end, four experimental variants were created, by using two well known technologies (the classic wine-making technology and the must prefermentative technology). |
||||||
Cuvinte-cheie Tamaioasa romaneasca, sensorial profile, closed tasting |
||||||
|