Studiul influentei tehnologiei de vinificatie asupra profilului senzorial al vinurilor de Tamaioasa Romaneasca
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
702 30
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-19 21:53
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.221 (21)
Wine. Winemaking. Oenology (444)
SM ISO690:2012
COLIBABA, Lucia-Cintia, COTEA, Valeriu, BURUEANA, S., NICULAUA, Marius, NECHITA, B.. Studiul influentei tehnologiei de vinificatie asupra profilului senzorial al vinurilor de Tamaioasa Romaneasca. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 449-452. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Studiul influentei tehnologiei de vinificatie asupra profilului senzorial al vinurilor de Tamaioasa Romaneasca

CZU: 663.221

Pag. 449-452

Colibaba Lucia-Cintia, Cotea Valeriu, Burueana S., Niculaua Marius, Nechita B.
 
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2019


Rezumat

This article analyses from a sensorial point of view the wines obtained from Tămâioasă românească of Cotnari vineyard, after a closed tasting. To this end, four experimental variants were created, by using two well known technologies (the classic wine-making technology and the must prefermentative technology).

Cuvinte-cheie
Tamaioasa romaneasca, sensorial profile, closed tasting