Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1443 19 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-02 10:39 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
347.772 (98) |
Commercial law. Company law (1292) |
SM ISO690:2012 COCIERU, Ludmila. Aspecte teoretice și practice privind protecţia mărcilor gustative. In: Intellectus, 2018, nr. 2, pp. 31-34. ISSN 1810-7079. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Intellectus | ||||||
Numărul 2 / 2018 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087 | ||||||
|
||||||
CZU: 347.772 | ||||||
Pag. 31-34 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Scopul acestui studiu este de a arătă că gustul constituie un element decisiv în alegerea consumatorului, ajutвnd la efectuarea diferenţei; la fel, de a evidenţia și alte tipuri de mărci, precum sunt cele gustative, și de a demonstra că mărcile din categoria mărcilor netradiţionale au tendinţa de a deveni tradiţionale |
||||||
Cuvinte-cheie proprietate intelectuală, producător, consumator, gustul produsului, mărci gustative, mărci netradiţionale. |
||||||
|