Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-07-04 14:37 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.11:581.1+664.85.03 (2) |
Fruit growing (1455) |
Plant physiology (533) |
Preservation of organic edible substances. Candying, crystallizing. Sterilization. Pasteurization. Canning. Freeze-drying. Preservation of plant, vegetable products (95) |
![]() NICUŢA, Alexandru. Cercetarea influenţei metodei de păstrare asupra modificării valorilor unor indici tehnologici la fructele de măr pe durata perioadei postrecolte. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VII, 15 iunie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2018, Ediția 7, Vol.1, pp. 178-183. ISBN 978-9975-108-45-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători Ediția 7, Vol.1, 2018 |
||||||
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători" Ediția VII, Chișinău, Moldova, 15 iunie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.11:581.1+664.85.03 | ||||||
Pag. 178-183 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|