Cercetarea influenţei metodei de păstrare asupra modificării valorilor unor indici tehnologici la fructele de măr pe durata perioadei postrecolte
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
738 66
Ultima descărcare din IBN:
2023-07-04 14:37
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.11:581.1+664.85.03 (2)
Fruit growing (1455)
Plant physiology (533)
Preservation of organic edible substances. Candying, crystallizing. Sterilization. Pasteurization. Canning. Freeze-drying. Preservation of plant, vegetable products (95)
SM ISO690:2012
NICUŢA, Alexandru. Cercetarea influenţei metodei de păstrare asupra modificării valorilor unor indici tehnologici la fructele de măr pe durata perioadei postrecolte. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția VII, 15 iunie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2018, Ediția 7, Vol.1, pp. 178-183. ISBN 978-9975-108-45-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 7, Vol.1, 2018
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători"
Ediția VII, Chișinău, Moldova, 15 iunie 2018

Cercetarea influenţei metodei de păstrare asupra modificării valorilor unor indici tehnologici la fructele de măr pe durata perioadei postrecolte

CZU: 634.11:581.1+664.85.03

Pag. 178-183

Nicuţa Alexandru
 
Universitatea de Stat „Dimitrie Cantemir”
 
 
Disponibil în IBN: 12 iulie 2018