Articolul precedent |
Articolul urmator |
747 74 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-17 19:14 |
SM ISO690:2012 COSTACHE, Cristian Ioan. Produsele alimentare şi competitivitatea europeană. In: 25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic, 23-24 septembrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2016, Vol.1, pp. 126-129. ISBN 978-9975-75-834-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic Vol.1, 2016 |
||||||
Conferința "25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic" Chișinău, Moldova, 23-24 septembrie 2016 | ||||||
|
||||||
JEL: O13, Q13 | ||||||
Pag. 126-129 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Romania can take advantage of the fact that it has optimum conditions for the development of organic agriculture toimpose on the European market. In the area of agriculture and food are separate imposibilde economic phenomena of social and family şiactivitatea professional. Agriculturanu is only one economic sector producing agricultural and food deproduse and generating profit, but above all, a healthy lifestyle. It's time to rethink where we are going viaţaspre: for quick profits and relationships shallow, fast-food, organisms and seeds modificategenetic, or the pure lives durabilăcare ensure development and children, our children a decent life wherein there be time for family, love, prayer. |
||||||
Cuvinte-cheie agricultură ecologică, piața produselor ecologice, agricultură de subzistență, auditul brandului |
||||||
|