Produsele alimentare şi competitivitatea europeană
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
747 74
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-17 19:14
SM ISO690:2012
COSTACHE, Cristian Ioan. Produsele alimentare şi competitivitatea europeană. In: 25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic, 23-24 septembrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2016, Vol.1, pp. 126-129. ISBN 978-9975-75-834-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic
Vol.1, 2016
Conferința "25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic"
Chișinău, Moldova, 23-24 septembrie 2016

Produsele alimentare şi competitivitatea europeană

JEL: O13, Q13

Pag. 126-129

Costache Cristian Ioan
 
Academia de Studii Economice din Bucureşti
 
 
Disponibil în IBN: 23 aprilie 2018


Rezumat

Romania can take advantage of the fact that it has optimum conditions for the development of organic agriculture toimpose on the European market. In the area of agriculture and food are separate imposibilde economic phenomena of social and family şiactivitatea professional. Agriculturanu is only one economic sector producing agricultural and food deproduse and generating profit, but above all, a healthy lifestyle. It's time to rethink where we are going viaţaspre: for quick profits and relationships shallow, fast-food, organisms and seeds modificategenetic, or the pure lives durabilăcare ensure development and children, our children a decent life wherein there be time for family, love, prayer.

Cuvinte-cheie
agricultură ecologică,

piața produselor ecologice, agricultură de subzistență, auditul brandului