Articolul precedent |
Articolul urmator |
229 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-27 18:20 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
638.16 (39) |
Keeping, breeding and management of insects and other arthropods (164) |
SM ISO690:2012 LOTCĂ, Cristina. Diferența dintre mierea naturală și cea artificială. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 197-200. ISBN 978-9975-46-720-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 10, Vol.3, 2023 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 638.16 | ||||||
Pag. 197-200 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie miere, culoare, gust, consistenţă, miros, pH, apă, caramel, indicatori, honey, color, taste, consistency, smell, the Ph, water, caramel |
||||||
|