Articolul precedent |
Articolul urmator |
124 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-22 22:25 |
SM ISO690:2012 ANTONOVICI, Evelina, POSTOLACHE, Arina. Influenţa aditivilor alimentari asupra siguranţei produselor alimentare. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 45-48. ISBN 978-9975-46-720-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 10, Vol.3, 2023 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023 | ||||||
|
||||||
Pag. 45-48 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie aditivi alimentari, E-uri, sănătate, efecte negative, obiective, food additives, e-s, health, negative effects, objectives |
||||||
|