Surse de alternativă în tratamentul osteoporozei
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1030 20
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-12 10:43
SM ISO690:2012
UNCU, Andrei, TIHON, Iurie, SCUTAR, Corina, VÎSLOUH, Oxana, UNCU, Valeriu. Surse de alternativă în tratamentul osteoporozei. In: Analele Ştiinţifice ale USMF „N. Testemiţanu”, 2012, nr. 1(13), pp. 267-272. ISSN 1857-1719.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale USMF „N. Testemiţanu”
Numărul 1(13) / 2012 / ISSN 1857-1719

Surse de alternativă în tratamentul osteoporozei

Pag. 267-272

Uncu Andrei1, Tihon Iurie1, Scutar Corina1, Vîslouh Oxana1, Uncu Valeriu2
 
1 Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“,
2 IMSP Institutul de Medicină Urgentă
 
 
Disponibil în IBN: 11 decembrie 2013


Rezumat

The alternative sources in treatment of osteoporosis It was studied the egg shell as a natural source of calcium. It was determined the content of calcium in egg shell treated with lemon juice using chemical methods, expressed as calcium carbonate and citrate.

S-a studiat coaja de ou în calitate de sursa naturală de calciu. S-a determinat conținutul de calciu în coaja de ou la tratarea acesteia cu suc de lămâi prin metode chimice, exprimat în carbonat și citrat de calciu.

Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Uncu, A.V.</dc:creator>
<dc:creator>Tihon, I.I.</dc:creator>
<dc:creator>Scutar, C.D.</dc:creator>
<dc:creator>Vîslouh, O.G.</dc:creator>
<dc:creator>Uncu, V.</dc:creator>
<dc:date>2012-02-01</dc:date>
<dc:description xml:lang='en'>The alternative sources in treatment of osteoporosis
It was studied the egg shell as a natural source of calcium. It was determined the content of calcium in egg shell treated with lemon juice using chemical methods, expressed as calcium carbonate and citrate.</dc:description>
<dc:description xml:lang='ro'>S-a studiat coaja de ou în calitate de sursa naturală de calciu. S-a determinat conținutul de calciu în coaja de ou la tratarea acesteia cu suc de lămâi prin metode chimice, exprimat în carbonat și citrat de calciu.</dc:description>
<dc:source>Analele Ştiinţifice ale USMF  „N. Testemiţanu” 13 (1) 267-272</dc:source>
<dc:title>Surse de alternativă în tratamentul osteoporozei</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>