Elaborarea apei de parfum cu arome citrice
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
279 18
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-05 09:31
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
665.564 (1)
Oils. Fats. Waxes. Adhesives. Gums. Resins (111)
SM ISO690:2012
CARACAŞ, Anastasia. Elaborarea apei de parfum cu arome citrice. In: Analele ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Științe ale naturii și exacte. Științe economice, 14 septembrie 2021, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2021, SNE, SE, pp. 23-26. ISBN 978-9975-142-54-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova
SNE, SE, 2021
Conferința "Analele ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova"
Chişinău, Moldova, 14 septembrie 2021

Elaborarea apei de parfum cu arome citrice

CZU: 665.564

Pag. 23-26

Caracaş Anastasia
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 23 februarie 2022


Rezumat

This study refers to the perfume industry. Starting from the preferences in the using of perfumery products by the consumers aged 20-25, established based on the questionnaire of 20 respondents, six perfume water product formulas were developed. The fragrance notes of the formulas were provided by the essential oils of grapefruit, eucalyptus, bergamot, orange. The note ratio of the selected formula is 5: 3: 2, where 5 parts belong to grapefruit essential oil, 3 parts – eucalyptus essential oil and 2 parts – orange and bergamot essential oil.