Articolul precedent |
Articolul urmator |
279 18 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-05 09:31 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
665.564 (1) |
Oils. Fats. Waxes. Adhesives. Gums. Resins (111) |
SM ISO690:2012 CARACAŞ, Anastasia. Elaborarea apei de parfum cu arome citrice. In: Analele ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Științe ale naturii și exacte. Științe economice, 14 septembrie 2021, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2021, SNE, SE, pp. 23-26. ISBN 978-9975-142-54-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova SNE, SE, 2021 |
||||||
Conferința "Analele ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova" Chişinău, Moldova, 14 septembrie 2021 | ||||||
|
||||||
CZU: 665.564 | ||||||
Pag. 23-26 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This study refers to the perfume industry. Starting from the preferences in the using of perfumery products by the consumers aged 20-25, established based on the questionnaire of 20 respondents, six perfume water product formulas were developed. The fragrance notes of the formulas were provided by the essential oils of grapefruit, eucalyptus, bergamot, orange. The note ratio of the selected formula is 5: 3: 2, where 5 parts belong to grapefruit essential oil, 3 parts – eucalyptus essential oil and 2 parts – orange and bergamot essential oil. |
||||||
|