Aspecte calitative ce ţin de produsele fiert-afumate realizate în consumul public
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
583 4
Ultima descărcare din IBN:
2024-06-16 20:10
SM ISO690:2012
. Aspecte calitative ce ţin de produsele fiert-afumate realizate în consumul public. In: Zootehnie şi biotehnologii , 19 octombrie 2010, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 26, pp. 288-293. ISBN 978-9975-64-195-1 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 26, 2010
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 19 octombrie 2010

Aspecte calitative ce ţin de produsele fiert-afumate realizate în consumul public


Pag. 288-293

 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 14 februarie 2020


Rezumat

The researches carried out on smoked meat products allow us to mention that the studied assortments are healthy and qualitative. The obtained results show us that the assortments of smoked meat products such as „Pork pastrami”, „Pork nape”, „Pork chest”, „Ham”, correspond to present normative requirements for the mentioned assortments. This fact shows us that the production technologies, technologic, technical and hygienic recipes are being respected that finally produce qualitative, healthy products that are in demand among consumers.  

Cuvinte-cheie
Consumers, Healthy, Qualitative indices, qualitative, Smoked meat products, standard requirements