Conţinutul de azotaţi şi azotiţi în carne la piaţa orăşănească din Bender
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
633 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-30 10:43
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
619:614.31:637.5(478) (1)
Mедицинские науки (11441)
Санитарный надзор и контроль (92)
Продукты животноводства и охоты (307)
SM ISO690:2012
IACUB, Gurie, GURDIȘ, Viorica, CHIOSA, Andrei, LELIUHINA, Eugenia. Conţinutul de azotaţi şi azotiţi în carne la piaţa orăşănească din Bender. In: Medicină veterinară: Lucrări ştiinţifice, 20 septembrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2013, Vol.35, pp. 67-69. ISBN 978-9975-64-247-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Medicină veterinară
Vol.35, 2013
Simpozionul "Simpozionul Ştiinţific Internaţional „Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective” consacrat aniversării de 80 de ani de la Înfiinţarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova"
Chişinău, Moldova, 20 septembrie 2019

Conţinutul de azotaţi şi azotiţi în carne la piaţa orăşănească din Bender

CZU: 619:614.31:637.5(478)

Pag. 67-69

Iacub Gurie, Gurdiș Viorica, Chiosa Andrei, Leliuhina Eugenia
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 6 iunie 2019


Rezumat

The paper presents the investigations on the nitrate and nitrite contents in 64 samples of pork where the nitrate was of 14,8 mg/kg and nitrite - 0,30 mg/kg. As a result it was established that the samples have good sanitary and veterinary characteristics and may be used for consumption.

Cuvinte-cheie
meat, nitrate, nitrite, Pork, Sample