Articolul precedent |
Articolul urmator |
637 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-30 10:43 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
619:614.31:637.5(478) (1) |
Mедицинские науки (11477) |
Санитарный надзор и контроль (92) |
Продукты животноводства и охоты (307) |
SM ISO690:2012 IACUB, Gurie, GURDIȘ, Viorica, CHIOSA, Andrei, LELIUHINA, Eugenia. Conţinutul de azotaţi şi azotiţi în carne la piaţa orăşănească din Bender. In: Medicină veterinară: Lucrări ştiinţifice, 20 septembrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2013, Vol.35, pp. 67-69. ISBN 978-9975-64-247-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Medicină veterinară Vol.35, 2013 |
||||||
Simpozionul "Simpozionul Ştiinţific Internaţional „Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective” consacrat aniversării de 80 de ani de la Înfiinţarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova" Chişinău, Moldova, 20 septembrie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 619:614.31:637.5(478) | ||||||
Pag. 67-69 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The paper presents the investigations on the nitrate and nitrite contents in 64 samples of pork where the nitrate was of 14,8 mg/kg and nitrite - 0,30 mg/kg. As a result it was established that the samples have good sanitary and veterinary characteristics and may be used for consumption. |
||||||
Cuvinte-cheie meat, nitrate, nitrite, Pork, Sample |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Iacub, G.</dc:creator> <dc:creator>Gurdiș, V.</dc:creator> <dc:creator>Chiosa, A.</dc:creator> <dc:creator>Leliuhina, E.</dc:creator> <dc:date>2013</dc:date> <dc:description xml:lang='en'><p>The paper presents the investigations on the nitrate and nitrite contents in 64 samples of pork where the nitrate was of 14,8 mg/kg and nitrite - 0,30 mg/kg. As a result it was established that the samples have good sanitary and veterinary characteristics and may be used for consumption.</p></dc:description> <dc:source>Medicină veterinară (Vol.35) 67-69</dc:source> <dc:subject>meat</dc:subject> <dc:subject>nitrate</dc:subject> <dc:subject>nitrite</dc:subject> <dc:subject>Pork</dc:subject> <dc:subject>Sample</dc:subject> <dc:title>Conţinutul de azotaţi şi azotiţi în carne la piaţa orăşănească din Bender</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>